Noodbussen en versterkingsritten

Versterkingsritten en tijdelijke bussen (tourbussen en bestaande bussen)

Tijdelijke bussen die niet kunnen voldoen aan de gestelde eisen RRReis mogen niet in een aangepaste variant van de huisstijl rijden. Voor deze bussen volstaat plaatsing van het bord, welke ieder geval op de volgende plekken duidelijk zichtbaar voor de reiziger getoond. 

  • één aan voorzijde zichtbaar achter het glas aan de linkerzijde (vanaf buiten gezien)
  • één aan de zijkant zichtbaar achter het glas ter hoogte van de 1e zitplaats na de instapdeur
  • één aan de achterzijde zichtbaar achter glas

(beeld volgt)

Korte noodconcessie bussen

Oude bussen die niet zero-emissie zijn en zonder RRReis interieur, mogen wit gewrapt rijden.

Op de zijkanten en achterkant van de RRReis bus mag er reclame geplaatst worden voor het merk RRReis zelf, in het lettertype van RRReis, voor de dienstverlening; waarbij “RRReis met ons mee” en “RRReis.nl” in geschreven vorm (lettertype Livvic) terugkomt op de bus. 

Door de kleuren komt herkenbaarheid van het merk RRReis terug op de bussen, de tekst op de bus draagt bij aan gewenste imago van RRReis en/of gebruik van RRReis diensten.

(beeld volgt)

Regliere noodconcessie

Oude bussen – die niet zero-emissie zijn en zonder RRReis interieur – mogen rijden als een volledig gewrapte bus. Als de bus al wit is hoeft alleen het achterste deel van de bus beplakt te worden. Met daarin een tekst die aankondigt wanneer deze bussen vervangen worden door zero-emissie bussen. Met de aanvullende tekst “voor actuele reisinformatie kun je nu al naar RRReis.nl”.

(beeld volgt)